Gra DBZ
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Po co komu bron , skoro masz owoc z drzewa potegi i mocyRaddry pisze:Przeciez nie mozna miec broni.Kayl pisze:wyposażenie:miecz półtoraręczny
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
A rolnik strzelbę.... Nie załapałeś. Chodziło o to, że przecież tutaj możesz mieć takie wyposażenie (skoro nie można tylko broni) że taki Li Shenron ci może góra na głowę nasrać. 
Ostatnio zmieniony pt cze 01, 2007 5:36 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
np. 1000 owocow powinno zalatwic sprawe i wyslac Ii Shinrona do innego wymiaru 
Trunks miał miecz.
Tronk w dubbingu USA pisze:Wiec , chcesz zobaczyc moj miecz co?
Ostatnio zmieniony pt cze 01, 2007 5:36 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Gracze:
Kris (Demon)
Barni (Sajan)
Astarot (Sajan)
Nyny Ogigle czyli Damianeku (Sajan)
Bartek aka Karal (Sajan)
Krova (Człowiek)
Sinju (Demon)
Raddry (Sajan)
Kayl (Sajan)
Więc tak. Kandydatów na Guru mam 2: krove i Bartusia. Kto zostanie guru? Jak byście chcieli? Narazie będę ja sam, ale kogoś dobiorę jak ktoś się jeszcze zgłosi.
Co do sesji:
Sobota ok. 21.30 - kolejna
Więc tak. Kandydatów na Guru mam 2: krove i Bartusia. Kto zostanie guru? Jak byście chcieli? Narazie będę ja sam, ale kogoś dobiorę jak ktoś się jeszcze zgłosi.
Co do sesji:
Ostatnio zmieniony sob cze 02, 2007 8:23 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie no dobrze, ze podzieliles na te dwie grupy. Szkoda, za nie bede gral z Sinju i Barnim, ale coz ;D Wole moja grupe. Nie ma tu przynajmniej ani jednego nOOba jak w tej pierwszej. Oczywiscie jest tam jeden.(w I gr.) ;D Wspolczuje reszcie, ze bedzie musiala wytrzymywac jego towarzystwo i te glupie odzywki xD...A tak co do tych grup to ciezko by bylo grac bez nich, w tyle osob ;d Bobercik zawsze i ja moge sluzyc pomoca xD Ale jak jakies glosowanie by bylo to ja oczywiscie na krove... ;D Dozobaczenia na sesji 

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Barni n00bem? WowAstarot pisze:Wole moja grupe. Nie ma tu przynajmniej ani jednego nOOba jak w tej pierwszej. Oczywiscie jest tam jeden.(w I gr.) ;D Wspolczuje reszcie, ze bedzie musiala wytrzymywac jego towarzystwo i te glupie odzywki
BTW wiem o kogo ci chodzi ale bede udawal , ze masz jakies czastki rozumu w swoim lbie
Ja tez wspolczuje twojej grupie , tez jest tam jeden n00b , mam nadzieje ze jakos wytrzymaja z nim
Ostatnio zmieniony sob cze 02, 2007 3:21 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Barni?? Nie dosc, ze do mnie starujesz to jeszcze do Barniego?? Ty placku. Haha...Jak wspomnialem o nOObie to od razu wszyscy napewno zrozumieli, ze o ciebie chodzi
A zeby nie spamowac tak jak to robi ten powyzej...
Na dzisiejsza sesje przychodza obydwie grupy??
[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 4:16 pm ]
Nie chodzi o Barniego!!! Tylko o BH
A zeby nie spamowac tak jak to robi ten powyzej...
Na dzisiejsza sesje przychodza obydwie grupy??
[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 4:16 pm ]
Haha czyli wiesz, ze to ty jestes nOObem.BH Daimaouji pisze:BTW wiem o kogo ci chodzi
Nie chodzi o Barniego!!! Tylko o BH
Ostatnio zmieniony ndz cze 03, 2007 7:03 pm przez Astarot, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jaka szkoda , chcialem zabic tych wiesniakow! (Czyt. Wojownikow Z) HahahahahahaGrupa I na jakiejś innej planecie a Grupa II na Ziemii z wojownikami Z.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019