na www.kreskowka.pl tam są odcinki db kai z napisami pl i będą dochodzić już po przetłumaczeniu
Sa do dupy , Serio , od kiedy Gohan wzraca sie do swojego ojca "Mamo"? Wiem ze Chi Chi jest glowa rodziny Sonow ale to przesada
Ah widzialem niedawno odcinek 3 , brawo dla Toei za korekcje designu Vegety , teraz moze pseudofani zamkna swoje geby mowiac ze Vegeta zafarbowal swoje wlosy , ale szkoda ze zostawili troche fillerow , no ale bynajmiej lepszy odcinek niz 2
Dziwne ze aktor Nappy jest inny
Ah i forum wrocil , hura -_-
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Obawiałem się, czy aby walka nie będzie wyglądać tak, jak w tym pierwszym DBZ - nudnie. Ciągle machanie rękoma, w ogóle niewidoczne, takie tylko migania kresek. Jestem mile zaskoczony tym, jak wygląda to w DB Kai, bardzo ładnie Ogólnie - podoba mi się. A Vegeta od początku ma CZARNE włosy!
Barni pisze:Obawiałem się, czy aby walka nie będzie wyglądać tak, jak w tym pierwszym DBZ - nudnie. Ciągle machanie rękoma, w ogóle niewidoczne, takie tylko migania kresek. Jestem mile zaskoczony tym, jak wygląda to w DB Kai, bardzo ładnie Ogólnie - podoba mi się. A Vegeta od początku ma CZARNE włosy!
No wlasnie tu ma od początku czarne a w starym Db czerwone dopiero kiedy przylatuje na ziemie ma czarne
Odnowiony ? Żal wielki z tego DBZ:Kai ... dali chyba tylko nowy opening xd. Jaka poprawiona grafika ? Wystarczy sobie ściągnąć jakikolwiek odcinek dbz w fantastycznej jakości i grafika identyczna. Jedyne co chyba zrobili oprócz openingu i endingu to przycieli o kilka scen ...
skibix pisze:Odnowiony ? Żal wielki z tego DBZ:Kai ... dali chyba tylko nowy opening xd. Jaka poprawiona grafika ? Wystarczy sobie ściągnąć jakikolwiek odcinek dbz w fantastycznej jakości i grafika identyczna. Jedyne co chyba zrobili oprócz openingu i endingu to przycieli o kilka scen ...
Nie wiem czy masz racje, wydaje mi się, że już podczas walki z Raditzem dodali kilka nowych scen i polepszyli już istniejące, ale taka moja ocena może wynikac z tego, że dawno nie oglądałem DBZ od początku.