HyperForum
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bliz - To jest temat o jego forum , moze o to sie pytac
Michal - To moge byc modem , nie chcem byc junior adminem , i tak nic tam zbytnio nie robie w panelu sterowania
Michal - To moge byc modem , nie chcem byc junior adminem , i tak nic tam zbytnio nie robie w panelu sterowania
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ale to jest temat o HyperForum o jego sprawach, a nie kłótniach. 
BH - ok, szanuję Twoją decyzję.
[ Dodano: Pią Lip 14, 2006 9:06 pm ]
Uwaga: Nowy kanał IRC Hyper_Forum w sieci Undernet
Aby wejść na niego przez Operę należy kliknąć w ,, Narzędzia'' i założyć konto czat w serwerze Undernet.Europa.
Następnie używając opcji Połącz z .. połączyć się z Undernet. I potem w opcji ,, Nowy kanał'' wpisać Hyper_Forum .
P.S Przepraszam za dwa posty, ale jest to ważne.
BH - ok, szanuję Twoją decyzję.
[ Dodano: Pią Lip 14, 2006 9:06 pm ]
Uwaga: Nowy kanał IRC Hyper_Forum w sieci Undernet
Aby wejść na niego przez Operę należy kliknąć w ,, Narzędzia'' i założyć konto czat w serwerze Undernet.Europa.
Następnie używając opcji Połącz z .. połączyć się z Undernet. I potem w opcji ,, Nowy kanał'' wpisać Hyper_Forum .
P.S Przepraszam za dwa posty, ale jest to ważne.
Pfff, niech się pytają, skoro Hyde Park nie liczy postów, to mogą się tu pytać... Hmmm, na końcu tego co napisałeś można zmienić "Bóg", na "Rav" i wyjdzie: "...i Rav jeden wie co" XDBliz pisze:Pytania to albo FAQ albo gg albo AIM albo tlen albo PM albo i Bóg wie co
Sorry, ale na fora inne od SSJ Power, Erofox Anime i USSJ Forum nie chodzę...bobercik pisze:Post na prośbę Tommy'ego:
Nabór na HF trwa do 01.09.2006r
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmm nie lubie zbytnio tych reklam na gorze z dziewczynami czsaami , temu juz nie wchodze tam czesto , jak i na forum USSJ 
Tam chyba były dwa posty pod rząd i ktoś je połączył - Dae
Co do , czy ten forum doprawdy oszalal? Jak on mogl dodac lipca 14 skoro napisal ten post 15 lipca?[ Dodano: Pią Lip 14, 2006 21:06 ]
Tam chyba były dwa posty pod rząd i ktoś je połączył - Dae
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 3:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dzięki Kenyan za usunięcie spamu z forum. Teraz będzie nam lepiej pracować.
Poza tym jest nowy alias: www.hf.xt.pl
Poza tym jest nowy alias: www.hf.xt.pl
- BH Daimaouji
- SSJ 5
PBF ten jest dosyć fajny, lecz ja się nie narazie nie zapiszę, bo mam limit siedzenia na kompie.
Poza tym chciałbym zaprosić na Poke Blast - www.pokeblast.blo.pl - tam można się zgłaszać na admina na PM, na moda w temacie i na MG w dziale PBF.
Jeżeli chodzi o HF to niedługo rozpocznie się nowy nabór na modów, ponieważ obecni moderatorzy ( a dokładnie jeden ) nie wypełnia swoich obowiązków poprawnie.
Poza tym chciałbym zaprosić na Poke Blast - www.pokeblast.blo.pl - tam można się zgłaszać na admina na PM, na moda w temacie i na MG w dziale PBF.
Jeżeli chodzi o HF to niedługo rozpocznie się nowy nabór na modów, ponieważ obecni moderatorzy ( a dokładnie jeden ) nie wypełnia swoich obowiązków poprawnie.