DB AF

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kostek
USSJ

DB AF

Post autor: Kostek »

Akcja całego Fan Ficka rozgrywa się w czasach Goku jr. Oraz Vegety jr. Jednak wprowadziłem niewielkie zmiany..:P więc tak:

- Umarł mr. MoMo (pomocnik Wszechmogącego) zastąpił go przedstawiciel zupełnie innej rasy nosił on imię Grendor..
- Nie będzie tu GOKU!
- Postacie są fikcyjne mojego wymysłu…
- A więc zaczynamy.. Aha jeszcze jedno nie będę za każdym razem pisał Vegeta jr. czy Goku jr. Napisze po prostu Vegeta..

Odcinek 1 „Tajemniczy Wojownik”

Podczas walk eliminacyjnych Vegeta i Goku bardzo się nudzili nikt nie był wstanie im dorównać. Końcu doszło do FINAŁU! Zaczęła się walka Goku i Vegety było to niesamowite widowisko.. Nikt z tego pokolenia nie pamięta już dawnych walk z Buu czy z Cellem. Zaczęła się nowa era.. ERA (….)
Nagle Vegeta i Goku przestali walczyć..
Vegeta: Goku czujesz to? Ta energia..
Goku: O Ona jest niewyobrażalna.. Czy to możliwe?. Czy to Dziadek?
Vegeta: Niee to Ki jest zła czuć to na odległość..
<Wybuch> Na macie zjawił się chłopiec&#8230;
Goku: <kaszle>, kto ty?
???: Jestem tym który zniszczy te planetę.. I zawładnie ludzkością&#8230;
Vegeta: Pfff najpierw musisz pokonać NAS!
???: Żadem problem.. Po chwili Vegeta leżał za matą &#8230;
Goku: NIEEE! VEGETA! Nie pozwolę ci.. Aaaaaaaaaa
Włosy Goku uniosły się jakby ktoś postawił je na żel przybrały kolor złoty otaczała go aura dodawająca mu energii..
???: Phy myślisz, że to mnie przestraszy&#8230;
Goku: Zapłacisz za to.. KAAA MEEE HAAA MEEE &#8230; HAAAAAAAAA
Strumień energii rozniósł w pył trybuny tym samym posłał w zaświaty jakieś 2k ludzi&#8230;
Goku: Cccc CO&#8230;
???: HAHA, co to było? To coś miało mnie pokonać?? Naprawdę weź się jeszcze bardziej nie kompromituj..
Vegeta: Goku.. Zaatakujmy razem.. Aaaaaaaa
Vegeta również przybrał postać SSJ i razem ruszyli na nieznajomego, który z łatwością odpierał ich ataki.. NAGLE!
???: Dość KOŃCZYMY!
Młody nieznajomy staną na macie, po czym krzyknął: AAAAA!!!! Po Goku, Vegecie Widowni nie było śladu&#8230; A nieznajomy tylko użył niewielkiej ilości energii.. Po czym powiedział&#8230; I tak wiem, że przeżyliście Wróćcie niebawem zmierzymy się ponownie.. A i nazywam się BRAGAS!

Goku: <kaszląc> Vegeta żyjesz&#8230;
Vegeta: Cholera.. Ale on jest silny.. W takim stanie nie mamy szans go pokonać.. Musimy potrenować..

Tymczasem w pałacu Dendiego ..
Dende: Grendor coś niedobrego dzieje się na ziemi.. Wyczuwam bardzo silną energie.. Oraz nie odczuwam także energii Goku i Vegety czy coś im się stało&#8230;

Bragas: Do póty będę siał zagładę, dopóki nie znajdę godnego mnie przeciwnika..
Koniec Odcinka 1.. &#8222;Tajemniczy Wojownik&#8221;
[center]Obrazek [/center]
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: DB AF

Post autor: BH Daimaouji »

Kostek pisze:- Nie będzie tu GOKU!
O , no to mi sie podoba , BTW fajny pierwszy odcinek "DBAF"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Nie ocenia się książki po okładce. A ja nie oceniam fanficka po poierwszym odcinku (choć po pierwszym odcinku FF Dae'go od razu uznałem że jest najlepszy na forum). Zobaczymy co się będzie dalej działo.
Obrazek
ODPOWIEDZ