Freestyle
Moderator: Moderatorzy
Freestyle
Tutaj nie chodzi o zabawę na forum, tylko o prawdziwy wolny styl.
Więc jak, ktoś się w to "bawi"? Próbowaliście czasami? Może ktoś jest w tym dobry? Interesujecie się wolnym stylem? Słuchacie/oglądacie bitwy? Czyj styl lubicie?
Wypowiem się, jak zobaczę, że jest z kim gadać xD
;]
Więc jak, ktoś się w to "bawi"? Próbowaliście czasami? Może ktoś jest w tym dobry? Interesujecie się wolnym stylem? Słuchacie/oglądacie bitwy? Czyj styl lubicie?
Wypowiem się, jak zobaczę, że jest z kim gadać xD
;]

Próbowałem i wiesz jak mi to wyszło. Przez fona nie umiem, jakoś się spinam ==' Bawię się z tobą na gg, bo tylko ty masz z moich znajomych takie powalone zainteresowania jeszcze. Dobry nie jestem. Oglądam. Jara mnie to, jaki ma styl Pe. Chodzi mi o to, że pancze daje taki fajny, z takim uniesieniem. Tetris mistrzostwo na całej linii. Słabi mnie Pogo ze swoim 'sprawdź stary' ;x
.
Barni pisze:Próbowałem i wiesz jak mi to wyszło. Przez fona nie umiem, jakoś się spinam ==' Bawię się z tobą na gg, bo tylko ty masz z moich znajomych takie powalone zainteresowania jeszcze. Dobry nie jestem. Oglądam. Jara mnie to, jaki ma styl Pe. Chodzi mi o to, że pancze daje taki fajny, z takim uniesieniem. Tetris mistrzostwo na całej linii. Słabi mnie Pogo ze swoim 'sprawdź stary' ;x
No, tutaj masz rację, Pe ma super styl. Czasami pancze mu nie wychodzą, ale robi taki show na scenie, że nikt nie zwraca na to uwagi. Tetris...gdyby wygrał WBW, można by było na luzie powiedzieć, że to najlepszy freestylowiec w Polsce. Ale brakuje tej "kropki nad i". A szkoda, bo w sumie w WBW05 powinien wygrać. Pogo się wyrobił, "sprawdź stary" już pokonał xD Ale bardzo lubię jego styl i reakcję na pancze innych xD Do tej czwórki dołączyłbym Muflona, bo ma jak się wkręci to każdego zjedzie. Daje radę i z Tetem, i z Duże Pe. Białas i Eskobar - widziałem ich z dwie walki, w końcu się do tego zabrałem i stwierdzam, że też są kozakami.
No i Kamel!

O o o o ! O Kamelu zapomniałem. Kamel jest mistrzostwo w ogóle kosmos wszystkich jedzie. To jest po prostu przegość, flow Tetrisa, punche Pe i jeszcze dodatkowo jego piękny styl. Kamel >>>>>>>>>>>>>>> All.
Muflon, niezbyt. Czasami da fajny rym (Powód twojego istnienia - krowa i żubr kochali się bez zabezpieczenia), ale generalnie ma strasznie kijowe flow i niezbyt ciekawy głos.
Białasa i Eskobara nie znam
Najlepsza walka jaką widziałem, to imo (poza Pe vs Kamel) Duże Pe vs Tetris na Microphone Masters.
Najlepszy ee.. nie walka, tylko największy wymiot to chyba free Tetrisa w finale WBW 2004, albo vs Diox na WBW 2005.
A najlepszy freestylowiec który nigdy nie był na WBW a mimo wszystko umie nawijać o swojej liście gadu-gadu przez dobre 8 minut to nie kto inny jak Bobercik.
Muflon, niezbyt. Czasami da fajny rym (Powód twojego istnienia - krowa i żubr kochali się bez zabezpieczenia), ale generalnie ma strasznie kijowe flow i niezbyt ciekawy głos.
Najlepsza walka jaką widziałem, to imo (poza Pe vs Kamel) Duże Pe vs Tetris na Microphone Masters.
Najlepszy ee.. nie walka, tylko największy wymiot to chyba free Tetrisa w finale WBW 2004, albo vs Diox na WBW 2005.
A najlepszy freestylowiec który nigdy nie był na WBW a mimo wszystko umie nawijać o swojej liście gadu-gadu przez dobre 8 minut to nie kto inny jak Bobercik.
.
Właśnie jego głos mi się zajefajnie podoba. Flow może i nie ma, ale pancze miażdżą.Barni pisze: Muflon, niezbyt. Czasami da fajny rym (Powód twojego istnienia - krowa i żubr kochali się bez zabezpieczenia), ale generalnie ma strasznie kijowe flow i niezbyt ciekawy głos.
Najlepsza walka...bardzo trudno powiedzieć. Pogo vs. Muflon vs. Tetris w Goleniowie. Pogo dał nieźle, Muflon dał radę z Tetem, no a sam Mistrz...tak sobie, ale i tak genialnie. Tetris vs. Duże pe na MM - tutaj się zgodzę.
A co do pojedynczych wejść:
- Pogo, pierwsze wejście, 1/2 WBW05 z Duże Pe.
- Tetris, WBW05 z Dioxem (bez tematu), z Filipem (na temat)
- Duże Pe, WBW05 z Dioxem(bez tematu)
I oczywiście, Bitwa Podlaska, dogrywka - Pogo vs. Tetris!

Płakałem ze śmiechu.I oczywiście, Bitwa Podlaska, dogrywka - Pogo vs. Tetris!
- Ja przy tobie jestem wielki, zamiast zarabiać tysiąc złoty idź pozbieraj...
- Butelki.
- Nie, nie, nie. Nie butelki. Albo, mogą być butelki w sumie.
Generalnie było parę momentów w oglądanych przeze mnie walkach, przez które się śmiałem do rozpuku.
Jak Pe zwył z własnego Dissu, jak Tet powiedział do Pogo, że 'mimo najszczerszych chęci, tego typa nie da się z przodu nakręcić', jak Kamel rymował XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, jak Pe powiedział, ze Tet biegnie na dworzec polać kolejkę.
.
Bez przesady. Oczywiście OSTR na wolno jest genialny, ale Tetris prezentuje naprawdę wysoki poziom. Było o tym wiele rozmów i zazwyczaj porównuje się Tetrisa do Ostrego. Zresztą, są chyba kumplami xDAcer pisze:Ostry na free jedzie wszystkich. Nagrał płytę samych freestyle, czy muszę coś jeszcze dodać?

- Dragon Fist
- A True Dragon
To ja w sumie, z tym, że czasu znaleźć nie umiem. XD Ciągnę remont w chacie od początku sierpnia, że nawet forumowego fristajla nie mogę zaliczyć. :< xP Do tego szkoła. :< Jak sobie wypiję, to ludzie leją po kątach jak wjeżdżam na free... ;D Wolę na żywo słuchać, niż WBW oglądać. ;] Ale Pan Duże Pe[itti] nieźle kozaczy. Ostatnio zauważyłem, że OSTR też daje niezłe free. ;] Pozdro.
Można kiedyś się zgadać ekipą na skajpie i napiergadać ile wlezie. W ogóle co wy na to, żeby zrobić taki turniej naprawdę, a nie pisać teksty przez 3 dni, które nazywamy potem "freestyle".
Niezły polew by był i może jakieś fajne bitwy.
Ktoś się wybiera na jakieś bitwy? Ja chętnie bym się wyrwał na WOW (Wojna o Wawel), ale nie wiem czy mnie do Krakowa puszczą xD
Niezły polew by był i może jakieś fajne bitwy.
Ktoś się wybiera na jakieś bitwy? Ja chętnie bym się wyrwał na WOW (Wojna o Wawel), ale nie wiem czy mnie do Krakowa puszczą xD