Jaką postacią z DB chciałbyś być?
Moderator: Moderatorzy
Jaką postacią z DB chciałbyś być?
Proszę pisać imię postaci i uzasadnić, dlaczego akurat ta postać.
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2006 5:56 pm przez adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Chyba Kakarotto , bo brat Radim tata Bardock , podbijanei Ziemi , nie ma lepszego zycia
(MOWIE to parwdziwym Kakarottcie nie o tym wiesniaku Songowi!) albo Vegeta , wydawanie rozkazow wszystkim , ojciec Krol Vegeta , bycie ksieciem 
Ostatnio zmieniony czw maja 10, 2007 2:25 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja chciałbym być Brolly'm - ta potęga, moc i pomiatanie innymi
szkoda tylko że bym był taki wolny 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh , gdyby Tronk przybyl do mojego wymiaru wiec , a ja bym byl Kakarottem chetnie bym cie spotkal , i bym cie zabil bo plamisz nasz rodWolak pisze:Ja oczywiście chciałbym być moim idolem Goku .Podoba mi się jego szlachetność ,wiara w miłość i poświęcenie dla rodziny i bliskich mu osób.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
W rzeczywistości chciałbym być Vegetą.
Dlaczego:
Ma kilka cech charakteru, któych nie mam w rzeczywistości i chciałbym je pozyskać
Mimo wszystko trzeba liczyć się z jego siłą
Ma władze nad wszystkimi Saiy-jinami(chociaż już większość zginęła)
"Ma charakter", fajne powiedzonka i ciekawie wygląda. Też chce miać długie, stojące włosy(bez żelów żadnych...)
Mógłbym znaleźć sobie kogoś podobnego do KKRT i scalić się z nim
Mógłbym zamienić się w Oozaru i siać postrach i zniszczenie
Mógłbym zamienić się w SSJ, USSJ, SSJ2, USSJ2, SSJ3, SSJ4 i by6ć potężny jak nigdy
Mógłbym zwiedzać inne planety bez obawy śmierci na nich
Mógłbym niszczyć planety, a nawet galaktyki
Poruszałbym się szybciej niż ludzkie oko mogłoby zobaczyć
Umiałbym latać
Mógłbym ćwiczyć z naprawde wielkim obciążeniem
Mógłbym zostać kim chce na Ziemi
Mógłbym stworzyć turniej "Tenkaichi Budokai" naprawde
Nosiłbym Saiyańską zbroje
To już dużo powodów, chyba wystarczy
Dlaczego:
To już dużo powodów, chyba wystarczy
- Dragon Fist
- A True Dragon
Ja chciałbym być czymś jak mieszanka Bardocka z Vegetą... Byłoby to co prawda dziwne, ale charaktey tak odmienne moim zdaniem można całkiem ciekawie wymieszać.
Oto powody:
Moc Vegety mi zaimponowała
Porywczy charakter księcia Vegety bardzo mnie cieszy
Inteligencja i doświadczenie bojowe Bardocka również cieszy się moim uznaniem =]
W końcu Bardock jako pierwszy z Saiyan miał szansę wygarnąc Freezerowi w twarz te txt co trzeba 
Oto powody:
Jaką chciałbyś być postacią:mieszanką.No ludzie przecież to nie normalne....to ja bym sobie od razu wszystkich zmieszał ,żeby być najlepszym.kris13 pisze:ja teraz bym chciał być mieszanką Bardrocka,Vegety,Goku i Brolliego
Jaka osobą z DB byście chcieli być ....<każda postać ma jakieś wady...nie można mieszać ich od tak>...