Moderatorzy (nie wszyscy ) nie robią dobrze ...

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Moderatorzy (nie wszyscy ) nie robią dobrze ...

Post autor: Wolak »

Jestem zbulwersowany masowym kasowaniem moich postów .W pierwszej chwili myślałem ,że zniknęły moje wulgarne posty z tematu ''największy spamer '' a tu się okazuje że nie ,bo znikają sensowne wypowiedzi ,żadne krótkie ,bo takich nie piszę .Wchodzę na forum po raz kolejny i mam coraz mniej postów .

Dodatkowo stare tematy są zamykane ,ale żeby było ciekawiej inteligent zmienia nazwę tematu na śmieci ,co zapewne ma ułatwić znajdywanie archwilanych tematów .Forum jest zbiorem informacji i nie ma prawa być przez nieodpowiedzialnego moda niszczone w tak perfidny sposób .Przeszkadza ci jakiś temat to trudno ,kontrowersje są .Jeśli chcesz się przysłużyć to kasuj wulgarne itp. posty .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

No , poza KKRTem ssj2 i Vegeta ssj2 , nikt tu juz nie przeklina! Wystarczy popatrzec na ich post , na kazdym bylo "A JA UMIEM BLUZGAĆ!!!!" dziwne , bardzo dziwne :?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

To ja usuwam posty. Gdy widzę post który jest a) krótki b)bez uzasadnienia c) nie na temat, wędruje do nowoutworzonego tematu śmieci. Wszystkie posty, jedno-dwu zdaniowe zwykle wywalam, ponieważ nie widzę sensu ich bytowania. Usunąłem też wszystkie posty związane z wypowiedziami VegetaSSJ2, ponieważ nie były już potrzebne, gdy jego spam był już w koszu. Oczywiście mogę nie moderować już forum, pozostawiać wszystkie krótkie, nic nie wnoszące do tematu posty a wy będzie mogli sobie spokojnie powiększać wynik.

Chodzi o to, że np. post brzmi " No BH chyba masz rację". To miło, że się z nim ta osoba zgadza, lecz powinna rozwinąć wypowiedź, zaintepretować jego wnioski lub też rozpisać się na temat swoich, albo po prostu siedzieć cicho.

To samo tyczy się postów typu
- Dzięki za info
- Myśle to samo co moi poprzednicy
- Zgadzam się z wami
- Macie rację
- Popieram
- Najbardziej lubię xxx (gdzie xxx jest to imię postaci, rasy, planety, ataku, serii itp)

Gdy taki post - niby wnoszący coś do tematu lecz całkowicie nie uzasadniony i nie dający jasnego światła na opinie autora - pojawia się kasuję go.

Tyle ode mnie, oczywiście możecie się nie zgodzić z moim postępowaniem, wygnać, obrzucić błotem itp. Wasza wola.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Wszystko jest teraz bardzo jasne .Dziękuję za wyjaśnienie ,co do postów VegetySSJ2 to faktycznie był to spam ,używał on również wyrazów niecenzuralnych itp.Posty nic nie wnoszące do tematu typu ''zgadzam się'' możesz usunąć jak najbardziej .Po prostu chciałem się dowiedzieć co usuwasz i na jakiej podstawie .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ja tak samo jak Krzyś też , no , gdzie pisze , jaką postać lubie, to dałem czemu lubie Bardocka itp. (dział "twoje fav characters")

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

macie rację :)

ale żeby nie było :)
klnie to raczej każdy tylko 1 więcej 2 mniej
np ja czasem nie wytrzymam i muszę zabluzgać :P
Ale usunięcie 50 postów 1 osobie może zdenerwować ją ale
to nie powód aby bluzgać w każdym topicu
i jeszcze Szpaner jak usuwasz posty to patrz czy nie ma czasem że wychodzi 2 pod rząd 1 osobie bo potem ona dostanie opieprz że 2 posty naraz
po prostu je łącz(treść skopiuj z np 2 i przeedytuj 1 i usuń 2 )
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Reaven pisze:i jeszcze Szpaner jak usuwasz posty to patrz czy nie ma czasem że wychodzi 2 pod rząd 1 osobie bo potem ona dostanie opieprz że 2 posty naraz po prostu je łącz(treść skopiuj z np 2 i przeedytuj 1 i usuń 2 )
No mu to wlasnie tak napisalem na pw! :shock:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Wiem, tylko że gdy jestem w panelu moderatora, to ne mam możliwości edytowania postów. A potem, gdy skończę, nie pamiętam już który to był temat... Tak więc co znajde to poprawie, a reszta - jak komuś się chce - to niech mi powie gdzie opuściłem na PW.

A co do denerowwania ludzi kasowaniem postów... Na forum DB NAO Majin Vegeta miał ponad tysiąc a zostało 500...to dopiero może wkurzyć ^_^
Nie odczówam zastysfakcji gdy kasuje posty. Jest to męcząca i mozolna praca. Po prostu staram się utrzymać porządek, nie patrząc czyj to post (bo w Panelu moda to dość uciążliwe :wink: ) właśnie usuwam.

Tak więc czekam na objekcje, co mam zmienić w swym sposobie moderowania.

(zawsze też mogę sobie pójść, jeżeli wolicie)
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
ODPOWIEDZ